Olemme Luova

Luovan tiimin kantava voima on alusta asti ollut halu tehdä parhaat mahdolliset hiukset kantajalleen. Jatkuva ja monipuolinen kouluttautuminen antaa meille työkaluja ratkaista haastaviakin hiusongelmia. Meille on ilo saada sinut kukoistamaan!
 
Tiimissämme työskentelee useita ammattilaisia, joista löydät varmasti juuri sinulle sopivan asiantuntijan. Kaikki palvelumme alkavat konsultaatiokeskustelulla, jonka avulla varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Saat meiltä myös sinun hiuksillesi sopivat kotihoito-ohjeet ja tuotesuositukset. Tervetuloa!
Good hair speaks louder than words
- Anonymous

Luovan ammattilaiset

Tuula Jääskeläinen (She/her)

Kampaajamestari, Omistaja

 

Työssä Tuulaa inspiroivat asiakkaat sekä Luovan työporukka.
Vuosien kokemus auttaa toteuttamaan kauniita
hiuksia asiakaslähtöisesti. Tuula rakasta muodin kiertokulkua ja
tarkasti leikattuja hiuksia. Hänen mielestään kaiken
perusta on hyvä leikkaus.

Piia Kannaspuro (She/her)

Kampaajamestari, Omistaja, Estenomi ja Ekokampaaja
 
Vuosien kokemus ja vahva koulutustausta antavat Piialle työkalut
vaativienkin hiusongelmien ratkaisuun. Piia on kuunteleva ja tarkka tekijä, jonka tuolissa voit istua huoletta. Hän ajattelee aina asiakkaan parasta.

Kristian Varjonen (He/him)

Parturi, kampaajamestari

 

Kristianin intohimona ovat monipuoliset
värjäystekniikat, joita yhdistelemällä vain taivas
on rajana. Kristian on menestynyt hiuskipailuissa
ja viimeisin saavutus on kolmas sija kansainvälisessä
ghd Style Masters -kisassa.

Inka Sané (She/her)

Parturi-kampaaja


Inka on lempeä, kuunteleva ja erittäin lahjakas. Hänen huolellisuutensa ja innovatiivisuutensa tuottavat upeita lopputuloksia. Inka on menestynyt hiuskilpailuissa ja haluaa jatkossakin haastaa itseään. Hänen käsissään voit aidosti rentoutua.

Salli Timlin (She/her)

Parturi-kampaaja, meikkaaja-maskeeraaja

 

Sallilla on täydellinen värisilmä ja loistava tekninen osaaminen. Hän myös tietää, miten käytetyt tuotteet toimivat, jotta lopputulos ja suositukset ovat aina parhaat mahdolliset. Sallin upeat hääkokonaisuudet ovat henkeäsalpaavia.

Pauliina Rousi (She/her)

Parturi-kampaaja

 

Pauliina on väritaituri, jolle voit huoletta antaa vapaat kädet. Tinkimätön ammattitaito, halu kehittyä ja rentous sekä positiivisuus ovat ehdottomasti Pauliinan vahvuuksia.

Wilma Tuiskula 
Parturi-kampaaja

Luovuus ja halu tehdä monipuolisesti hiuksia ovat Wilman vahvuuksia hiusalalla. Hänen käsissään syntyy pehmeitä lopputuloksia erilaisilla värjäys- ja raidoitustekniikoilla. Juhla- ja hääkampaukset kuuluvat myös Wilman suosikkitöihin.

Tiia Nykänen (She/her)

Parturi-kampaaja

 

Tiia on raidoitustekniikoiden yhdistelemisen mestari ja rakkaus raidoituksia ja pitkiä hiuksia kohtaan on syntynyt jo heti uran alkumetreillä. Tiian vahvinta osaamista ovat erityisesti luonnolliset, pehmeän vaaleat lookit ja Mago hiustenpidennykset.